Translation missing: nl.general.navigation.skip_to_content

Guardavino is het ideale cadeau!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vriend? Verras hem of haar dan met Guardavino! Want Guardavino heeft verschillende troeven, die het tot een ideaal cadeau maken. We lijsten ze even voor je op.

Surprise!

Het cadeaupapier is vaak niet genoeg om écht uit te pakken met je geschenk. Maar een origineel cadeau vinden, is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan! Daarom helpen wij je graag op weg. Guardavino steunt op een techniek om je wijn langer te bewaren, die de meeste mensen nog niet kennen. En juist dat maakt van Guardavino het ideale cadeau om je vriend mee te verrassen!

Red zijn of haar favoriete wijn

Velen hebben al de gewoonte om een flesje wijn cadeau te geven. Daarom is het des te leuker om daar even van af te stappen. Want geef toe, de wijn is met of zonder jou toch wel aanwezig op het feestje. Vaak zelfs in overvloed! Want de host opent meestal verschillende flessen zodat er voor elk wat wils is.

Het resultaat? Hij of zij houdt heel wat kliekjes over die later in de gootsteen verdwijnen. En juist dat maakt van Guardavino het ideale cadeau, want je vriend zal het ongetwijfeld diezelfde avond al goed kunnen gebruiken. En dankzij jou, geniet hij of zij op een ander moment nog van die heerlijke wijn.

Scoor punten met je cadeau

Entertaint je vriend graag gasten? Is hij of zij een foodie? Een wijnliefhebber? Een levensgenieter? Of single? Dan prijst hij of zij zichzelf sowieso gelukkig met Guardavino. Het maakt het leven nu eenmaal net dat tikkeltje gemakkelijker. Mix it up en proef verschillende wijnen, of geniet van één glaasje. Met Guardavino twijfel je niet meer, want alle kliekjes blijven lekker!

Tot wel 50 flessen wijnplezier

In tegenstelling tot heel wat andere cadeaus, geniet je lang van Guardavino. Want met slechts één spuitbus red je tot wel 50 flessen wijn.

En als je het zo bekijkt, spaart je vriend geld uit dankzij jou! Want als de kliekjes goed blijven, moet je vriend minder vaak een nieuwe fles kopen. Topcadeau! Toch?

Shop nu het ideale cadeau!

Same Day Dispatch

All orders placed before 14:00 Monday to Friday are dispatched the same day

Free & Fast Delivery

A free fully-trackable 2-day delivery service on all orders over €20.

Enjoy more

Open up 3 bottles of wine during a dinner. Or open a bottle and drink 1 glass only.